Sötét jövő

Napi kell: Itt a tél, elő azzal az exotic felszereléssel

2020. december 27. - Wittigen

Kollegám szépen belerángatott a Destiny 2-be és darálom is a seasont rendesen, már amikor a t-mobil nem hátráltat. Pont a  T-maffia hátráltatása miatt néztem fel a Bungie boltjába (hosszú mese, és még mindig tart). Nem kellett volna. Két újabb tárgyal bővül a kéne, de soha nem lesz meg lista.

Cipőkről már írtunk, álmom Ripley magasszárú Rebook bakancsa, dehát 1200 dollár az 1200 dollár. Ezek ugyan picit olcsóbbak, de még így sem az én tárcámhoz vannak szabva. Novemberben debütált a Beyond Light kiegészítő, mely nem árulok el nagy titkot, az Európán játszódik, s mint olyan, az egész bolygó, egy mélyhűtő. Ennek megfelelően íme az első csukánk, egy bakancs, hogy melegen tartsd magad a Jupiter fagyos holdján.Ezzel a csukával tényleg a Braytech expedíciós erők tagjainak érezheted magad!

A nemes egyszerűséggel Európa taktikai bakancsnak keresztelt csukát bezsákolhatod a Bungie boltjából, potom 66160 forintért.

Aztán itt a másik. Az Aranyor tájékány (és a bukás környékén is) volt az emberiségnek permanens bázisa a Holdunkon. 

Valamiért Kínai űrügynökség holdbázisának dizájnja belopta magát az szívembe, ugye az FLLI (aka First Light Lunar Installation vagyis Hajnal fénye hold bázis) arra volt kitalálva, hogy a naprendszer béli különféle kolóniákat utánpótlással lássa el egy hatalmas katapulttal (ami azt illeti, ez az ötlet még a NASA-nak is megvolt, mikor még a permanens holdbázis ötletével játszottak). A fenti cipő kellmesen lezser, pontosan olyan, ahogy elképzelem az életől pezsgő holdbázis személyzetének ruházatát, míg a rémálmok el nem kezdődtek. A Holdjáró csukát beszerezheted a Bungie boltjából, a cikk írásakor 33259 forintért (egyébként 42897 forintért lehet a tiéd, márha van a méretedben).

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3816319952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása