Sötét jövő

Alien Proximity - egy újabb rajongói rádiójáték

2023. július 02. - Wittigen

Azt tudjuk, hogy mi volt az előzménye Hadley's hope elestének, és azt is tudjuk, hogy mi volt a következménye. De mi történt a kettő között? Ha érdekel egy lehetséges frgatókönyv, akkor jó helyen jársz.

A következő rádiójátékot is a Perfect Organism Podcast csatorna jegyzi (az előzőt itt találjátok), és megint kitettek magukért. Aaron Green éppen szolgálatot teljesít, húga Anna pedig épp cukkolja, mikor Newt és pánikoló anyja visszatér Hadley's hope kólóniára a már arcölelő által kiütött férjével. Ekkor még az állomás biztonsági főnöke, Liedecker úgy gondolja, hogy a helyzet menthető, és utasít mindenkit, hogy maradjon a helyén, Aaront meg külön, hogy zárkózzon be és senkit ne engedjen be a kommunikációs helyiségbe. Aaron és testvére így 2 hétig várakozik a szobában majdnem teljes rádiócsendben, Aztán véletlen sikerül ráakadniuk egy túlélőre aki a mentőkapszulák felé igyekszik, és úgy döntenek, nekik is mennük kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6918114688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása