Sötét jövő

Volt egyszer egy Zombibiztos ház verseny... legyen e ismét?

2020. július 03. - Wittigen

Jelen cikkünk nem hír vagy filmajánló lesz, inkább igény felmérés. Tőletek függ, hogy belevágunk e. Hallottatok e már a Zombibiztos ház versenyről?

Néhányan talán emlékezhettek az eredeti bejegyzésre, az eredeti oldalról (merthogy ez a cikk bőven a Sötét Jövő 2.0 előttről van ám), sőt asszem talán ez az egyik átmentett cikk, amit megtaláltam még a Wayback machine mentései között. Akinek az újdonság erejével hatna a dolog, íme egy rövid összefoglaló: 2011-ben a Zombisafehouse nevű blog megrendezte a világ első (és sajnos úgy látszik utolsó) zombibiztos házak versenyét melyre nagyon sok minőségi pályamunka érkezett. Ahogy említettem, van is egy rendes cikkünk a témában, itt elolvashatod.

Szóval, az a helyzet, hogy most már viszonylag hosszú ideje gondolkozom azon, hogy ezt a zseniális kezdeményezést nem szabadna veszni hagyni, és jó lenne feléleszteni. Ezért kérdezlek benneteket az alább betűzött szavazáson keresztül, hogy érdekelne e benneteket egy ilyen vagy ehhez hasonló temaitájú, teszem azt világvége biztos ház verseny verseny (persze előre definiált világ végével)?

Alapvető ötletek vannak, pl.: nevezés díjtalan, lennének értelmes nyeremények (Steam ajándék kártya, sötét jövős póló, oklevél stb) de ezenkívül semmi nem kristálytiszta. Ha a posztra érkező reakciókból, illetve a szavazásból azt látom, hogy van érdeklődés, akkor majd elkezdek levelezni az eredeti bloggal (hátha válaszolnak, bár tapasztalataim azt mutatják, hogy nem igen fognak), és ha más nem, hát majd csinálunk egy nem hivatalos versenyt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5515909006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása