Sötét jövő

Indul a Zombibiztos ház verseny

2021. március 22. - Wittigen

Régi tervünket indítjuk útnak, reméljük nektek is tetszeni fog, és beszálltok a játékba. Természetesen nyerhettek is :)

Mostmár lassan egy évessé válik a közvélemény kutató posztunk, melyben azt firtattuk, hogy volna e kedvetek hozzá, és azóta alakítgatjuk a szabályokat és szerezzük be a lehetséges nyereményeket, és most elérkezettnek látjuk az időt, hogy útjára indíttsuk kis versenyünket. Tervezzetek hát minnél jobb menedéket! (Gyémántfokozatú támogatóink közös nyilatkozatát tolmácsolom, mikor azt mondom, hogy "Becsszavukra ígérik, semelyik pályázati anyagot NEM fogják ellopni, és sajátjukként értékesíteni". Bár mind tudjuk, hogy mennyit ér a corpo becsszó).

A verseny kiírást megtalálhatjátok ezen a linken, és ha bármiféle kérdés merül fel, keressetek minket bátran, akár az email címünkön, akár Facebook üzenetben, reagálni fogunk. Ami pedig a díjakat illeti, hát vessetek csak ide egy pillantást (a nyerhető póló nincs a képen, ugyanis az méretre készül): 

Egy szónak is száz a vége, íme egy tl;dr annak, akinek nincs 5 perce: 2021. április 31-ig van időd beküldeni a pályázatodat az email címünkre, amit megtalálsz a többi szabály kíséretében ebben a rögzített posztban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr10016461052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása