Sötét jövő

Systemnews: 7 év és egyéb nyalánkságok

2021. december 10. - Wittigen

Igen, ismét egy év, és ismét öregebbek vagyunk (ünnepeljetek velünk ezzel a számmal). Sok minden történt az elmúlt évben, úgyhogy pattintanék egy gyors összefoglalót.

Az újáéledés óta több mint 700 cikket osztottunk meg veletek, elég széles spektrumon. Kisfilmek, könyvajánlók, interjúk, sci-fi-be illő tudományos hírek, és egyéb nyalánkságok. Volt egy társ íróm, Grinderbar, aki ugyan rövid ideig írt a blogra, de annál érdeksebb cikkeket hozott. Volt egy versenyünk, melyre csak egy nevezés érkezett, és ő sem kért érte díjat, úgyhogy azzal a prize pool-lal majd kezdünk valamit. A blogon keresztül megismerkedhetttem a a Hívó készítőjével, és több interjút is készíthettem vele (az interjú rovatra továbbra is büszke vagyok). Az offline backupunk tovább hízik, mostmár 72 giga, és sajnos ebben az évben többször kellett hozzá nyúlni, mint eddig bármikor, de hé, pontosan ezt a célt szolgálja. Tessék vessetek egy pillantást a tartalom megoszlásra.

Aztán nagyon úgy néz ki, hogy a mailboxunkon kívül az összes egyéb Google related fiókunk el fog vagy már el is veszett, mert bekapcsolták a kötelező 2FA autentikációt, és egyszerűen nem lehet megkerülni, és másik mobil eszközöm még ugyan akad, de másik telefonszámom már nem. Egyfelől tetszik a 2FA lehetőség, másfelől meg nem, mert így konkrétan nem tudom használni egyes részet és sajnos nincs rá kapacitásom, hogy saját mailszervert és lokál cloudot futtassak. Also, letettem a saját domaines és kinézetű oldal ötletéről, túl sok meló lenne portolni mind a 700 cikket, és egyesvel átnézni őket. úgyhogy maradunk itt és majd ezt az oldalt turbózgatjuk. Egyébiránt más kimondott terv nincs a jövőre nézve, folytatom a jelenlegi posztolási ciklust, hogy minnél több érdekes dolgot hozhassak el nektek. Cheers!

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr916736962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása