Sötét jövő

Bloodlust - Crywen antológia

2022. május 24. - Wittigen

Pedzegettük már, hogy készülget egy antológiás kötet a Bloodlusthoz, mielőtt az 5. rész kijönne, aztán persze közbeköhögött valaki, és amikor a Gömböt és a Neopolisz gyermekeit megosztották a srácok, akkor még kanyarban sem volt a megjelenés dátuma. Aztán úgy nézem ellentétben valakikkel, az elmúlt 2 évet arra használták, hogy befejezzék a kötetet, mert nem olyan régen megjelenési infóval kecsegtettek minket.

No de mi lesz az antológiás kötetben? Nos egy képregénnyel és egy novellával már foglalkoztunk bővebben (de a többi cumó szinopszisát is olvashattátok már abban a cikkben) a Neopolisz gyermekei egy szomorú történet arról, hogy a különböző társadalmi helyzetű emberek dacára annak, hogy korábban jól kijöttek, mégsem lesznek barátok, hiába szurkolsz nekik. A Gömb pedig a Bloodlust univerzumának egyik önfejlesztő mesterséges intelligenciájának születését mutatja be. De ez csak kettő az egész bő tartalom mellett. Íme mi lesz benne: 

  • 5 cyberpunk történet a Bloodlust képregények világából, színes borítókkal megspékelve
  • 4 oldalnyi borítógaléria a kiadványhoz készített összes borítókép ceruza- illetve tollrajzaival,
  • 3 képregény (Zsoldosvégzet, Delírium és A Gömb - tónusozott, szürkeárnyalatos képregények)
  • 2 novella (A Neopolisz gyermekei, Kéjgyilkos)
  1. Hol és hogyan csaphattok le rá? Nos a képregény hivatalosan 2022.06.11-12-én jelenik meg, és elsőként Budapest Comic Conon lesz elérhető. 60 oldalas lesz, és puhafedeles, és limitált példányszámban jelenik meg (350 db), de a rendezvény után, a képregény elérhető lesz a szokásos boltban (Fantasmania 1082 Budapest, Üllői út 66/c és a webshop is) ameddig a készlet tart. Ja és a legfontosabb: a kötet mindössze 4500 forintba kerül majd. Ha sikerül megkaparintanom egyet majd írok róla. További infómorzsákért keressétek fel az ő web/facebook oldalukat. Addig is, a Bloodlust-os srácok voltak oly kedvesek és hozzám vágtak néhány promóképet a képregényeből:
A gömb Delírium
Zsoldosvégzet Zsoldosvégzet
Zsoldosvégzet

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4317837275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bloodlust képregények · http://www.bloodlust.hu 2022.05.25. 12:46:08

Köszönet a beharangozóért! :)

Várunk minden érdeklődőt 2022. június 11-12-én, a Budapest Comic Conon, a Bloodlust képregények standjánál. Ha pedig nem jöttök a BCC-ra, úgy személyesen legközelebb július 17-én, a 47. Fővárosi Képregénybörzén tudjátok majd beszerezni képregényeinket, közvetlenül tőlünk, az alkotóktól: www.facebook.com/events/701242804414217

Ajánljuk még figyelmetekbe (érdekességként, valamint kedvcsinálóként is) a Sötét Jövőn korábban közzétett Bloodlust cikket, ami a „Cryweni történtek” antológia történeteivel, azok hátterével foglalkozik:
sotetjovo.blog.hu/2020/04/06/bloodlust_extra_tartalom

Ha pedig még jobban beleásnátok magatok a "A magyar cyberpunk-fantasy képregény" keletkezésének, történetek és alkotói folyamatának hátterébe, akkor pedig az alábbi interjút ajánljuk elolvasára, szintén az SJ blogról:
sotetjovo.blog.hu/2020/11/22/interju_a_bloodlust_alkotoival
süti beállítások módosítása