Sötét jövő

Életre kelő cyberpunk kisbusz

2023. május 02. - Wittigen

Minden autógyártó meg concept artist tobzódik a futurisztikus és furán, eseténkén egész hülyén kinéző autókban ez nem vitás. A megvalósításról már ne is beszéljünk, mert nagyon kevés autó jut el egyáltalán a prototípusig, a legtöbb megmarad papíron. Az internet tele van ilyen képekkel. Az a jó ebben az évtizedben, hogy a makerspace nagyon el van kényeztetve mindenféle komplex eszközökkel, amik lehetővé tesznek olyan őrült projekteket, mint a Quadra V-Tech vagy a Caterpillar P5000 Powerloader. És végre valaki ezekfelé a vad járgányok felé vetette tekintetét.

A projekt alapját Artem Smirnov által tervezett csupaplexi és led meg díszelem kisbusz adja, mely egy kis VW formai világot idéz. A készítők kilincseltek egy picit nála és ő megengedte, hogy megvalósítsák a rajzai alapján a kocsit, azért is mert miért ne, no meg ő is kíváncsi, hogy mit csinálnak majd, mert ennyi van belőle összesen, ez a szög és egy kép. a hátulja rejtély.

No meg picit hasonlít a Burbaker verdára (tényleg olyat is de szívesen hajtanék, felírom a páncél Lada mellé). Szóval egy belarusz youtuber páros a DashingAx csatorna név alatt elkezdte a fenti concept valóságra való átültetését. A projekthez egy Isuzu mini adta az alapot, szó szerint, mert minden leflexeltek róla, és csak a vázat tartották meg, minden más egyedi felépítmény. Sőt, a motor is megkapa a maga kukáját, ugyanis lecserélik egy Nissan Leaf motorjára, mely mögé egy automatikus Merci váltót tesznek. Egyenlőre 3 epizód van, a projekt még folyamatban van, csak úgy mint a Quadra V-tech. De már kinéz valahogy!

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9518022076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása