Sötét jövő

Kódnév: Maelstorm... mostmár Uprising

2017. január 10. - Wittigen

Úgy gondoltuk, hogy a Világvége Órát nulláztuk. De tévedtünk. Szerintem majd valahogy így fog kezdődni Guillermo del Toro Pacific Rimjének folytatása, melyről egyre több dolog lát napvilágot. Nézzük az aktuális híreket!

Tavaly márciusban már írtam róla, hogy Toro  kijelnette, hogy a PacRim nem halott, és előbb vagy utóbb film lesz belőle. A címe kezdetekben Pacific Rim: Örvény lett volna , de most az unalmas Pacific Rim: Felkelés címen fut a produkció, melynek őszintén szólva nem látom sok értelmét. Mégis mi ellen kelnénk fel? Vagy kik lázadnak fel ellenünk? Az örvényből legalább lehetett volna valami érdekesre tippelni. No mindegy, ezekre a válaszokra egészen 2018. február 23-áig várnunk kell. De mindaddig a következőket lehet tudni a filmről:

  • A rendezői székbe Steven S. DeKnight csusszant
  • A forgató könyvet ő írta Emily Carmichael, Kira Snyder, és T.S. Nowlin Írta Toro bácsi ötlete alapján
  • A színész gárda a következő emberekből áll: Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian, Levi Meaden, Adria Arjona, Rahart Adams. Karan Brar, Nick E. Tarabay, Ivanna Sakhno, Zhang Jin, Mackenyu, Shyrley Rodriguez, Wesley Wong, Lily Ji, Chen Zitong, Lan Yingying, and Qian Yongchen valamint John Boyega
  • John Boyega játsza majd a néhai Stacker Pentecost fiát (Idris Elba karaktere), aki valszeg Jaeger pilóta is

Végére pedig a kedvenc számom az egész filmből:

 via.: comickbook

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4712111509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása