Sötét jövő

Napi kell: Artyom sisakja

2019. szeptember 15. - Wittigen

Az Etsy egy felettébb drága hely, mert az ott boltot nyit felhasználók egytől egyig tisztában vannak vele, hogy a termékeik nem igen kaphatós sehol máshol, és többnyire kézzel és nagy odafigyeléssel készítik őket. Ennek jó példája a terminátor üvegmozaik, a maga kis 1,2 milliós árával. Noha a mostani törtrésze árban, azért ez is csak egy álom marad, báár, ki tudja.

Metró rajongóként aktívan csorgatom a nyálamat erre a szép kis kobakra, melyet Artyom saját sisakja ihletett. Ára attól függően alakul, hogy mire szeretnéd használni, noha így is 50500 forinttól kezdődik (ha nem egy gyűrődést bíró változatot szeretnél) és tart 74350 forintig, ha olyat akarsz, amiben elmehetsz airsoftozni, és meg is véd. No meg a szállítási költség, ami 11000 forintra rúg. Testvér projektünk, a készülő Metró szerepjáték fejétől tudom (ők küldték a linket), hogy ha eljutnak odáig, akkor lesz egy-két élőszereplős trailer a játékhoz, és ha lesz még, akkor lehet, hogy szereznek ebből. Ha érdekel, itt lecsaphatsz rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2514936702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása