Sötét jövő

Napi kell: Nehéz mandaloriai gyalogos

2019. december 08. - Wittigen

A Sideshow Collectibles termékeiről már volt egy napi kell poszt, a több milliós Han Solo és Boba szobrokról. Most egy kicsit kisebbel készültem nektek. Íme a mandaloriai nehéz gyalogos, aka "The Chonky Boi" figura

A Mandaloriaik nagyon különös alakuk a Star Wars univerzumán belül, mind kultúrájukat, mind mentalitásukat tekintve. Akit érdekelnek jobban, annak ajánlom a be nem fejzetett Klón kommandó könyv sorozatot, Karen Traviss-től, abból sok mindent meg lehet róluk tudni. A széles SW univerzumban már láthattunk különféle mandaloriaiakat, de most kaptunk először a kánonba egy más típusút, mint a karcsú fejvadászt, Ő volt a nehéz gyalogos, aka "The Chonky Boi". És óóóó mire bukkantam.

A Sideshow Collectibles majd 2020-ban fogja piacradobni őkelme, 31 centi magas, 2,7 kilós szobrocskáját, mely gyönyörű részleteségel, és vibráló színekkel van megáldva. Ezenkívül 30 helyen mozgatható a figura, és jár hozzá 7 pár marok/kéz, éppen attól függően, hogy mit óhajtasz a kezébe adni (kést, a gépágyúját, vagy épp csak egy ökölbe szorított kéz kell, hogy valakinek elkenje a száját). Az összes páncélelem eltávolítható, az övvel, a hátizsák rakétával és a gépágyújához járó töltény övvel egyetemben. Rossz hír azonban, hogy kalkulációim szerint, mire ideér, addigra 130000 forintot fog kóstálni a szobrocska vámmal, áfával, és a szállítással együtt. Bár a Solo 2,5 milliós, és a Boba 2,3 milliós árához képest ez tényleg elenyésző.

 

Így végig nézve a szobron, a részletességet, a festést, és a "szétszedhetőséget" beleszámolva igenis igazoltank látom az árat, amit kérnek érte, sőt még el is gondolkodtam, egy esetleges rendelésen, mert éppen beleférne a keretembe, de ez még majd elválik, mert idő az van.
Apropó idő, jelenleg még csak előrendelést vesznek fel rá, és várhatóan 2020 október-december környékén kezdik majd a szállítást, aminek feletébb egyszerű okai vannak: A Disneynek csúnyán újra kellterveznie magát, a merchezés terén. A 7. résszel született új láz a SW cuccok iránt a 8. résszel csúnyán lecsengett, olyannyira, hogy a 8. rész termékei szabály szerint a Disney (meg a viszont eladók nyakán) rohad, és nem kell a kutyának sem (a Solo dolgairól meg még csak szót sem ejtettünk), mert egyáltalán nem maradandóak a karakterk. A Mandaloriai sorozatból a cikk írásakor még csak 5 epizód jelent meg, de már most több olyan hajó és karakter van benne, amiért a rajongók üvöltve követelőznek, többek között én is.

via.: Sideshow Collectibles

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5215339140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása