Sötét jövő

HALO M41 SPNKR - 1:1-es replika

2022. május 30. - Wittigen

A Halo jármű és fegyver arzenálja elég ikonikus, és sok ember fantáziáját megragadja. Írtunk is egy rajongóról, aki épített egy 1:1-es Warthog replikát a garázsában. Azonban a barkács közösségben az elmúlt években hatalmas dolgok történtek, (3D nyomtatás, lézergarvírozás etc), így lehet az, hogy valaki épp egy teljesen működő M41 SPNKR rakétavetőn dolgozik.

Ahogyan a filmes világban, úgy a maker spaceben az elmúlt években egyre több, eddig specializált technológia válik elérhetővé a nagyközönség számára, mint például az egyedi számítógépes vezérlést lehetővé tévő Raspberry PI és számtalan klónja, vákum formázás otthon, kis rakéta motorok mindenféle nehézség nélküli beszerzése, stb. Így nem meglepő, hogy a rajongók kapva-kapnak az alkalmon, hogy megcsinálhassák kedvenc univerzumuk tárgyát,  járművét (elég csak a Lángoló csőkulcs csatornára gondolni), neadj isten fegyverét, úgy, hogy az ténylegesen funkcionális is legyen. Igen, jelen esetünkben hogy rakétákat is lőjjön. De nem is húzom tovább az időt, átadom a szót JAIRUS OF ALL, a fegyver építőjének.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3517810761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása