Sötét jövő

Star Wars előzmény trilógia díszletfotók, 3. rész

2017. november 11. - Wittigen

Elértünk a trilógia 3. részéhez, mely arról ismeretes, hogy a legtöbb VFX jelenetet tartalmazta (mely már kiforrott a záró rész végére). De ez a film is bővelkedik megépített modellekben. Vessetek egy pillantást a 3. rész csodás makettjeire!

A szenátusi ülésterem egy része, Ithori szenátorok figuráival. a Méretarányt nem tudom megállapítani, de én 1:1-esre tippelnék.

A kulcsfontosságú utapaui jelenetek miniatűrje.

Felucia színes és veszélyes dzsungeljének egy része.

Padmé másik szállásának belseje. Legalábbis ez a tippem Obi-Wan és Anakin karakterének találkozásából ítlve. De ez is egy 1:1-es, bejárható díszlet.

A Coruscant felett lezajló csata nagy része  digitális volt, de Anakin hajójának belseje valós, csak úgy, mint annak külseje.

Mint az előző részben Obi-Wan hajója, ez is meg van építve teljes méretben!

Grievous tábornok hajójának folyosója, egy ember bele tudott ülni.

Ahogy a folyosó, úgy a híd is megépített, noha méretaránya nem 1:1.

Ugyan az a makett, más szögből. Erről azért már látszik a mérete. Lehet mégiscsak 1:1 méretarányú?

Hayden Christensen testét borító hegek és égési sérülések mind-mind practical FX-ek voltak.

Mustafar készülésének egész hatalmas fejezetet szenteltek a "hogyan készült fejezetben. És igen, egy megépített, hatalmas modell szolgált mindennek az alapjául, azt javították fel, animáció segítségével. Egy különleges dönthető asztalt építettek, melynek segítségével a "láva" sebességét tudták befolyásolni.

Az utolsó csata helyszínének terme. Jobb felső sarokban a két emberi figura méretére felhívnám a figyelmet.

Végére értünk összeállításunknak, remélem tetszettek. Sok órát öltem bele, hogy megleljem nektek ezeket a fantasztikus képek, melyek bebizonyítják, hogy igenis, voltak modellek/makettek az előzmény trilógiában, pontosan ugyan annyi, mint az eredeti trilógiában.

Végezetül, és egy kis szúrásként, ezért miért is nem sír senki?

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3212671921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása