Sötét jövő

Napi kell: a törpe T-800 lázadása

2020. április 02. - Wittigen

A Star Wars rajongói már csorgathatták a nyálukat életnagyságú Han Solo és Boba Fett szobrokra (és szívhatták a fogukat az árukon). A Terminator rajongóknak azonban eddig csak a Tech-com kedvezett, meg egy drága, de egyedi mozaik ablak. 

Posztoltam már egy videó sorozatot, ahol egy srác készített egy életnagyságú T-800-ast fémből, de ugye az egyedi munka (és mellékesen megjegyezném, hogy a készítő részletesen dokumanetálta az építést). Most az Agoramodels fog picra dobni egy 1:2-es "filmhű" (erről később) modellt, ilyen havi csomagos építős megoldással, mint az újságos modellek.

Szóval a modell ~92 centi magas, és teljesen fémből lesz, egy-két fricsőrrel megküldve, például a gazdagon díszített talapzat, mely egyben ki is világítja majd a szobrodat, és mellékesen buetooth hangszórók is rejteznek benne, hogy az autentikus világvége hangulatot hangeffektekkel is megtámogathasd.

A teljes alakos poszteren jól is néz ki, de a közeli fotók alapján mégis vegyesek az érzelmeim: 

Az elkért pénzért úgy néz ki a fém, mintha műanyag darabok lennének festve vagy futtatva, a fogak pedig semmiképpen nem filmhűek (főleg, hogy az első filmben asszem valódi fogakból volt a T-800-as protkója). Aztán a mutatott snittek alapján az ember azt gondolhatja, hogy az interaktivitás sem lesz túl nagy erőssége a szobornak:

Ezen kérdéseimet fel is tettem a forrásnak, akinél megtaláltam a szobrot, és a máris egy kicsit tisztább a kép: Az ilyen T-800-as szobrok ára mindig is magas volt (1000$ felett a 1/2 és 3000$ felett az életnagyságúért). Az illetőnek jelenleg 40%-ban van megépítve a robot, és már most elég robosztus az alkotás, szóval tényleg van benne fém (jelen állapotában 60/40 műanyag és fém a modell, de még nincs kész ugyebár). És amit elfelejtenek, elárulni, hogy ez nem egy interaktív modell, hanem inkább egy pózoltatható szobor, ennek megfelelően kialakított illesztésekkel (lenti képen a jobb váll racsnis kialakítású izületét ajánlom mindenki figyelmébe). 

Íme a hozzájáró plazmapuska Karokról egy közeli Íme a racsnis izület Egész vállas fickó
Egyetlen dolog, ami nem tetszik a modellben, azok a fogak és a nyaki illesztés Ahogy a Tech-Com oldal adminja is említette, neki jelenleg 60/40 arányban áll műanyagból és fémből és szobor Egyfelől nagyon részletes, de ha megnézitek az előző képet, és azt összehasonlítjátok linkelt videóban is láthatóval, azért vannak különbségek. És íme még egy közeli

Képek forrása: Tech-Com 2029

A szobor kissé borsos (ha most előrendelesz) 1604 dolláraba, azaz csaknem félmillió forintba kerül, és 12 hónap alatt kapod kézhez, és rakhatod össze magadnak, (ami önmagában egy élmény, és itt nem csak ilyen, csúsztass ide egy pint, húzd rá a ruhát szintű összeállításról beszélünk (mint a Boba Fett szobor esetében) , egész vaskos összeszerelési útmutató jár hozzá). Aztán ha bírja a tárcád, akkor megfejelheted majd a dolgot egy 1:2-es M85A1 plazmapuskával is, mely exkluzív lesz, és természetesen külön kell megvásárolnod. 

Őszintén, így a marketing szöveg alá tekintés után is úgy vagyok, ha lenne fél millió forintom, amit kidobhaték épp az ablakon erre, akkor biztos megvenném. Külön köszönettel tartozom a Tech-com adminjának, aki készített nekünk még több képet :)

via.: agoramodels

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2415514710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása