Sötét jövő

Napi kell: Yautja bukósisak

2018. december 01. - Wittigen

Rég volt már "Napi kell" poszt, de most ismét találtam egy erre érdemes tárgyat! Minden rajongó álma, hogy életében egyszer vadász lehessen, és most ehhez találtam megfelelő kiegészítőt. Az Aliexpressen összesen 52315 forintért vesztegetnek egy helyre motoros sisakot, amitől most már te is Predatornak érezheted magadat. A kis lámpát meg simán kicseréled egy lézer pointerre és aki rajongója az univerzumnak az azonnal összefossa magát, ha a műszerfalán világít 3 piros pötty.

Persze ha nem bízol a kínai piacban, akkor érdemes körülnézni az Ebayen (bár igazából ez is placebó, mert az Ebayes cuccok 90%-a ugyan attól az eladótól vannak, mint akik az Alin hirdetnek). De, ha már így szóba került az ebay: szignifikáns árkategória ugrással, 92,364 forintért rá teheted a mancsodat erre a sisakra is akár: 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3614408056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása