Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Juna bosszúja

2022. június 06. - Wittigen

A biopunk a "punk" zsánerek egyik érdekes alfaja. Ezúttal nem gőzre vagy dízelre kényszerítjük rá az akaratunkat, hanem élőlényekre, és ekkor jönnek össze igazán groteszk lények. És hát a Seed of Juna-ban akad egy pár groteszk dög.

A kisfilm valójában egy egész estés film pilotja, melyet Álvaro García Martínez jegyez, aki a Patreonja alapján egész érdekes helyeken, többek között még az ILM-nél is dolgozott. A kisfilm teljes egészében az Unreal hajtja, ami egész szép teljesítmny egy olyan programtól ami eredetileg játék készítésre volt szánva. Amúgy nem meglepő, hisz a Besugárzás személyében találkozhattunk már kisfilmmelmely szintén ezzel a progival készült, és ha hozzá értő kezekben van a dolog akkor igen gyönyörű lesz a végeredmény, elég ha csak a Mandalorian digitális háttereire gondolunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2416808442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása