Sötét jövő

Múltidéző, Sötét Jövő módra, 2. rész

2018. november 01. - Wittigen

A honalp fennálásának lassna 4. éve óta írdatlan cikket adtam ki magamból, köztük sok olyat, melyek akkor folymatban voltak, és nem volt végítélet a felyük felett. Most ideje visszatérni hozzájuk. A második cikkünkben haladunk tovább, és meglessük, mi van a függő projektekkel.

Ahogy az előző cikkben, úgy itt is a cikkek címei a linkek az eredeti bejegyzéshez, és alatta pedig a lezárásaiakat olvashatod.

Csillagkapu Eredet

Egy rövid történetet még rövidebbre fogjak: kijött és tová is tűnt. Nem tudom mit is képzelhetett az MGM... Itt olvashattok róla bővebben.

 

 

Megacity One

Továbbra sincs semmilyen konkrétum, hogy miről fog szólni, és sajnos Karl Urbant nem kérték még fel (remélem nem jár úgy mint szegény Ron Pearlman a Hellboy filmekkel). Nincs teaser, sem pedig rendes trailer. Csak az a néhány concept art amit már megosztottam veletek, de megosztok még egyszer

Code 8

Azóta sem találom az interneten, mert október 8-án volt egy live stream, amin kiderült, hogy majd 2019 márciusa és júniusa között fog debütálni. De amit össze tudtam kaparni az alapján pozitív a fogadtatása, az adakozók pedig nem mocorognak, ahogy ilyenkor szokás, szóval minden jónak tűnik. Szóval nincs mit tenni, várunk. Addig is itt egy behind the scenes videó:

Mega Bots Inc vs Kuratas

Amilyen lelkesen írtam a meccsről, annál gyengébb volt az... Az élő adás még csak nem is volt élő, illetve a feltételek sem voltak kiegyenlítettek (de ők legalább jól szórakoztak). Akkor azt írtam, hogy szemtanúi lehettünk egy új sportág születésének. Hát a meccs után nem sokkal a cég csődbe ment. "Ennyi volt", hogy idézzem egyik kedvenc együttesem dalszövegét.

Apple féle Alapítvány

Ugyan az a helyzet, mint a Megacity One-nal, annyi különbséggel, hogy még annyit sem tudunk róla, mint az előzőről. Csak ne tűnjön majd Jodorwsky Dűnéjének a projekt.

Half-Life 3: Project Borealis

2018.Augusztus 28-án poszolták a 4. update videójukat, amelyet majd nemsokára egy tech demó fog követni, melyből benchmark adatokat fognak gyűjteni az optimalizálás kedvéért. A videót itt megtekintheted

A Freeman krónikák

A cikk megjelenés óta a készítő cég, a Chariot Drive új székházba költöztek, és beújítottak két, igen combos videókártyát. Ami magát a sorozatot érinti, kaptunk egy teaser-t, egy sétáló G-Man-t

Its always TEASE, TEASE, TEASE! A little snippet of our upcoming episode of The Freeman Chronicles. #GordonFreeman #HalfLife #Chariotdrive #PostProduction #VFX #Compositing #VisualEffects

Közzétette: Chariotdrive – 2018. szeptember 20., csütörtök

Valamint néhány képet, csak úgy biztos ami biztos alapon, hogy a projekt nem halott, de a szabadidejükben folytatják. Davinci Resolve video szerkesztőben a nyersanyag.

Vortigaunt bábu, melyet Steve Wang készített és kelt életre. Amúgy érdemes az úriember portfóliójára egy pillantást vetni, igazán kiemelkedő minőségű munkákról beszélünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr614200679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása