Sötét jövő

Napi kell: Scope karóra

2022. július 07. - Wittigen

A 80-as 90 évek cyberpunkjánk (és sci-fi-jének is) van egy jellemző esztetikája mely a mai napig vonzó, még ha nem is praktikus (többek között ezért van meg a a Shadowrun törvénykönyv valahanyadik kiadása). Most hoztam nektek egy órát, amiért Jhonny Mnemonic megnyalná mind a tíz, gumiba bújtatott netware-es ujját.

Ugyan ledes órákból Dunát lehet rekszteni, de ilyenből azért nem túl sok akad. Hadd mutassam be a Tokyo Flash cég Scope fantázia nevű óráját.

Sajnálatoan a Scope-ot már nem tudod beszerezni a TF boltjáról. Meg ha még be is tudnád, az eu-s vámügynökök dörzsölik kis mancsaikat. Néha fel tűnik egy-egy Scope óra az ebayen ha ügyes vagy azt talán el tudod kapni, bár amit olvastam, 200 dollár körül kezdődik a licit, ami 76000 forint körül van. Annyira nem is rossz bolt egy kis szériaszámban gyártott óráért. Fájdalom csillapítónak kettő dolgot tudok ajánlani: itt egy videó is róla, hogy hogyan néz ki működés közben.

És itt egy link, mely a Scope-2 óra boltjához visz (szerintem valaki megvehette a TF-től a Scope márkanevet, és csinált egy gazdaságosabb változatot), ahol még több féle színben rendelhető, színtől függően 28000 forinttól, 29000 forintig (plusz szállítás). A Scope-2 kissé lejjebb adja, de még így is jól néz ki, főleg a neon narancssárga díszelemmel ellátott változat.

via.: Reddit

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr417863361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása