Sötét jövő

A hánytatott sorsú vizi Mad-Max lehet visszatér

2021. augusztus 08. - Wittigen

Vannak bűnös élvezeteim, például a viking sci-fi, és hát a hánytatott sorsú vizi Mad-Max, a Waterworld, melynek hivatalossá vált rajongói változatáról már itt írtunk, és emlékeim szerint sokan szintén rajongásotoknak adtatok hangot. Nos, az volt a "második esély" és most itt a harmadik esélye. Gatyákat felkötni, kopoltyúkat elrejteni, lehet visszatérünk az egybefüggő óceánná vált Földre, ám ezúttal sorozat formájában!

26 év telt el a film katasztrofális debütálása óta, de mint oly sokszor, a film nem a kasszáknál lett sikeres, hanem évekkel később és a mai napig hűséges rajongói tábort tudhat magáénak. Sőt meg merem kockáztatni, hogy én jobban kedveltem, mint az eredeti Mad-Max filmeket (a Fury Road zseniális azt imádom), melyeknek lehetett ugyan emberes büdzséje, mégis néhol kilógott a lóláb a produkció minőségét tekintve. Szóval itt vagyunk 26 évvel később, egy gyönyörű, immáron hivatalossá vált rajongói változat után, és most John Davis az eredeti rendező azt rebesgeti, hogy soroztot kapunk, nem is akármilyet, hivatalos folytatást, mely 20 évvel az eredeti film után játszódna, mondjuk nem feltétlen ugyan azokkal a színészekkel, bár mindenki, Tina Majorino (a kislány), Costner is (csak ne legyen kiállhatatlan, mert az egyik nehéz tényező vitathatatlanul Ő maga volt a forgatáson) valamint Jeanne Tripplehorn (Helen) is tökéletesen örgedtek. Egyenlőre azonban még csak a kezdeti lépéseknél járunk, de a jelek bíztatóak, rendező is ki van már nézve (Dan Trachtenberg - Boys és Cloverfield Lane 10) és elméletileg már streaming platform is kiválasztásra került, bár nem lett konkrétan megmondva, hogy melyik (ha tippelnem kellene, Amazon, HBO vagy Netflix, esetleg talán az Apple, de őket most leköti az Alapítvány). Remélem nem fog úgy járni, mint a Jude Dredd sorozat mely legutolsó infók szerint nem halad semmerre, és még ellentétk is alakultak ki körülötte. Végezetül ajánlanám egy másik cikkünket (pontosabban annak a legvégét) mely a film modelljeivel és makettjeivel foglalkozik, igazi csemege. Amúgy ti milyen címet adnátok a sorozatnak?

via.: Collider

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4316648108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása